Home Clinica Ortopedie PRP Gonartroza - Tratament injectabil cu Prp
Contacteaza-ne:   +40721.480.510

Gonartroza - Tratament injectabil cu Prp

Afla PRET - te sunam URGENT!   
Trimite nr de telefon si te sunam noi
 
 
 
 
Gonartroza - Tratament injectabil cu Prp Programari

PRP-ul reprezinta plasma imbogatita cu trombocite. La noi in clinica, am inceput sa folosim aceasta tehnica, sau aceste metode de tratamemt, pt cei careau probleme cu genunchii, cei care au gonartroza. Am folosit aceasta metoda a terapiei cu PRP, cu succes, pt pacienti care deja erau diagnosticati cu gonartroza in tip 4, sau cei care au indicatie pentru interventie chirurgicala, dar datorita altor boli, pacientii nu doresc o interventie chirurgicala, care consta in protezarea acestei articulatii, prin artroplastia genunchiului, iar la acei pacienti, am inceput tratamentul cu PRP.

 

Acesta consta in recoltarea sangelui pacientului, aproximativ 20 de ml, intr-un chit, care vine special pentru PRP, sangele se pune intr-o centrifuga, iar dupa un timp foarte scurt, se obtine o concentratie mare de trombocite, in plasma.

 

Dupa cum se stie, trombocitele contin cei 6 factori importanti de crestere, iar introducand aceata plasma imbogatita cu trombocite, in articulatie, in genunchi, ea incepe sa aiba efectul de regenerare.

 

In clinica noastra, avem o metoda speciala, noi amestecand aceasta plasma, cu acid hialuronic, si aminoacizi, si introducem aceata cantitate rezultata, in genunchi, iar rezultatele obtinute, sunt urmatoarele: majoritatea pacientilor, spun ca dupa 2-3-4 zile, 60% din durerile avute, incep sa dipara. Apoi, faptul ca au inceput sa aiba mobilitate mai buna, decat inaintea acestui tratament, si faptul ca incep sa aiba o viata normala, incep sa meaga mai mult pe jos.

 

In general, noi folosim 2 sedinte, la interval de 4 saptamanai. Toti pacientii, care au avut o prima sedinta, au venit si pentru a doua sedinta, iar rezultatele pe care le avem noi, sunt foarte bune.

 

Nu spunem ca tratam noi gonartroza, dar in general PRP-ul duce la stagnarea evolutiei. Daca noi conservam stadiul bolii, aceste stadii sunt deja singura indicatie pentru tratament, este interventia chirurgicala, pt protezarea genunchiului, dar la pacientii pe care i-am tratat, am constatat evolutia favorabila, prin reducerea intensitatii durerii, prin cresterea mobilitatii, dar si prin faptul ca pacientii incep sa aiba o viata normala.

 

La noi la ARCA LIFE, consultatia este in general gratuita, iar costul tratamentului, variaza, de la 550 la 700 lei.


Programari

Nume, Prenume*:
Telefon*:
E-mail*:
Data preferata a programarii*:
Detalii:
 
*campuri obligatorii